Uit tips

In de Broekpolder is veel te beleven. Het is leuk om er samen op uit te gaan. U kunt een uitje in de Broekpolder uitstekend combineren met een bezoek aan Restaurant Polderpoort. Nu onze tips!

Fluisterboot

De Andante vaart u over de Vaart langs de Broekpolder en door het laagveen natuurgebied de Vlietlanden. De tocht duurt anderhalf uur waarbij de gids u op plezierige wijze vertelt over het ontstaan, de geschiedenis van de omgeving en toelicht wat u ziet tijdens de rondvaart.

Fluister arrangement
Wij bieden gezelschappen uiteenlopende arrangementen aan in combinatie met de fluisterboot: ontvangst in ons restaurant met een koffie en gebak, een heerlijke lunch of high tea, drankjes en hapjes tijdens de vaart, een heerlijk buffet of BBQ aansluitend op de vaart. Zeer aangename combinatie voor gezelschappen tot ca 40 personen, bespreek uw wensen met ons. Fluister arrangement

Mountain biking

Direct voor ons restaurant is begint het langste single track parcours van Nederland. Leuk en uitdagend slingert het zich door de schitterende Broekpolder langs het afwisselende landschap met de schotse hoogland runderen, plassen en door bos en struikgewas. Onderweg zijn er uitdagingen voor u in het parcours aangelegd. Eer heerlijke ervaring voor de liefhebbers van off road biking. Afsluitend kunt u bij ons op het terras of in het restaurant een drankje en een hapje gebruiken.

Surival

Wilt u eens iets anders, een echte gevecht met de elementen, een beproeving van uw vaardigheden, doorzettingsvermogen. TGSSV (Training Groep Survival Vlaardingen) biedt het u.

Survival Arrangement
Voor groepen die een sportieve uitdaging zoeken en bedrijfsevent bieden wij Survival arrangementen aan. Hierbij wordt u ontvangen met een drankje, u maak u klaar voor de survival. Na afloop kunt u een douche nemen en zich omkleden om van een lunch, BBQ of diner te gaan genieten. Het parcours wordt afgestemd op het niveau van de deelnemers. Dit vindt plaats tijdens het bespreken van het arrangement.

Klauter woud

Direct ten noorden van de Polderpoort is het Klauterwoud, waar de kinderen op een avontuurlijke manier in de natuur te recreëren. Er zijn prachtige en uitdagende attracties zoals een touwbrug, een wilgentunnel en een knuppelpad. En niet alleen jonge klauteraars, maar zeker ook hun ouders, opa, oma en andere volwassenen. Een middagje in het Klauterwoud is plezier voor het hele gezin.


De broekpolder

De Broekpolder is een verrassend natuurgebied met bos, weide en water. Zeker de moeite waard om te bezoeken en te genieten van de rust en het groen. U kunt er uitstekend wandelen en fietsen.


Top Vlaardingen

TOP staat voor Toeristisch Overstap Punt. Een ‘knooppunt’ waar diverse bewegwijzerde en onbewegwijzerde fiets- en wandelroutes samen komen.


Paintball 010

Paintball 010 is een leuke enthousiaste club die verschillende outdoor events organiseert zoals paintball, lasergame, rugby op het water of Skatey. Stuk voor stuk leuk als uitje voor uw bedrijf of vrienden groep.

Arrangementen
Wij bieden arrangementen aan waarin Paintball, lasergame, rugby op het water of Skatey als event kunnen worden opgenomen

Tip!

Sushi Workshop

Lijkt het u geweldig om zelf heerlijke mooie sushi’s te maken?

Probeer eens een sushi workshop!